Strømming og kameraarbeid i høst

I hele år har jeg gjort mange strømme og filme oppdrag. Jeg har strømmet rundt 40 begravelser, og helt til sist Rune Gerhardsens begravelse. Strømmingen ble sendt direkte på Tv2 Nyhetskanalen, VG-tv og flere steder. Det var en fin seremoni og sendingen så/hørtes også veldig fin ut. Til akkurat denne sendingen hadde jeg fått med meg en ekstra for å ha backup, men vanligvis løser jeg alt på egenhånd.

I tillegg har jeg strømmet (i år spom i fjor) litt musikk med Jorunn og Bjørge i forbindelse med VID-høyskoles graduation. Har også filmet botox demonstrasjoner og andre behandlinger for Senzie. Det var unektelig en ny og spennende opplevelse å komme såpass tett på.

Jeg strømmet også for Norsk Sykepleierforbund under avduking av et kunstverk på Arendaluka og diverse arrangementer for advokatfirmaer i Oslo.