Til Inspirasjon (kortfilm)

Mandag morgen kom vi tilbake etter en uke med opptak på den forblåste øya Vega utenfor Brønnøysund. Det har vært en særdeles givene kortfilminnspilling der det hele veien var veldig god stemning på sett, mens karakterene i filmen opplever store opp og nedturer. Regissør Ulvar Gansum har sammen med Gustav Lie Gundersen skrevet en fin historie om musikktrioen Electro Terz som reiser på tur for å finne inspirasjon. Ulvar har i tillegg komponert massevis av musikk som kommer til å forsterke filmens uttrykk. Tror dette blir rasende festlig og flott!

Når man står midt i dette prosjektet er det lett å glemme at dette faktisk er Ulvars eksamensfilm. Jeg håper og tror på en lys fremtid for denne unge mannen og alle de andre involverte. Min tidligere elev Håvar Bøckmann har selvfølgelig har blitt en formidabel skuespiller (takket være flere enn meg altså). Julie Bjørnebye som straks er ferdigutdannet skuespiller er spot on i rollen som Katarina. Marcus Støren tar de nydeligste bilder og Mathilde Hellenes Nordfonn sminker de grusomste sår mens hun holder styr på skorpens kontinuitet og gjør meg yngre…