Kortfilm i mars

Jeg jobber for tiden jevnlig med Ulvar Gansum på hans Bachelorfilm. Jeg ble oppmerksom på Ulvar da jeg fikk se noen av tingene han har lagd tidligere. Etter jeg hadde lest manuset til Bachelorfilmen hans, og var ikke i tvil om at jeg ville prøvespille for den. Ulvar ville ha meg med videre, jeg tror filmen blir bra, så jeg blir med på en ukelang ulønnet innspilling i Nord-Norge i mars.

Han har med seg et solid crew, tre skuespillere og høye ambisjoner. Det er fint å kunne slenge seg med på prosjekter man har tro på selvom de ikke alltid er betalt. Ulønnet arbeid når man lager noe man har tro på (og ikke andre casher inn på det) er jeg happy med.

Selvom vi jobber ulønnet er det endel kostnader med å reise til Nord-Norge. Hvis du vil støtte den lovende regissøren Ulvar Gansum sin Bachelorfilm kan du gjøre det på Spleis.